Με τους φίλους μας

Σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019 περάσαμε τη μέρα μας παρέα με τους φίλους μας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Μια φιλία που κρατά χρόνια και μας γεμίζει χαρά.

Σπάσε τ' αβγά

Μία ευχάριστη πασχαλινή δραστηριότητα από το τμήμα 5 για την εκμάθηση των χρωμάτων και την εξάσκηση του οπτικοκινητικού συντονισμού!

https://ekpaideushdixwsoria.com/2019/04/15/σπασε-τα-αυγα/?fbclid=IwAR2AkdLDCVwKooJ0BY96SxxahEFQT_yjZI_JBUO7FA7RqGpmtD5TBU3x_9o

Πρόγραμμα υγιεινής

Στα πλαίσια του προγράμματος υγιεινής που εφαρμόζουμε φέτος, μάθαμε πώς να πλένουμε τα χέρια μας και πώς να φροντίζουμε τα νύχια μας. Κατανοήσαμε πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε το πρόσωπό μας και να το πλένουμε σωστά. Στο τέλος πήραμε όμορφα δώρα για να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε και στο σπίτι μας ενώ χαλαρώσαμε με μασάζ στα χέρια και στο πρόσωπο. Φυσικά τα κορίτσια έφτιαξαν τη διάθεσή τους και με ένα πρωινό μακιγιάζ! Για όλα αυτά ευχαριστούμε θερμά την αισθητικό Εμμανουέλα Αλεξανδρίδη από το Dermacare clinic που μας έδειξε τον τρόπο και μας έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές για να έχουμε καθαρά χεράκια και λαμπερή επιδερμίδα!
Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Μ. Γεωργοβρεττάκου και Σ. Κοντού.


Κολυμβητικοί Αγώνες

Από τη συμμετοχή μας στους κολυμβητικούς αγώνες του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Πολύ καλή οργάνωση, σημαντική ευκαιρία για τους μαθητές μας και … διαπρέψαμε !!!!Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού υποδεχθήκαμε την Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Γιώργο Γαβρίλη. Την Περιφερειάρχη συνόδευαν, μεταξύ άλλων, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πάρκων και Αλσών, Βασιλική Λάσκαρη και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μοίρας και Γιώργος Αλεβιζόπουλος.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο