2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ.: Δ12α/Φ.29/Γ.Π.οικ.12063/339 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας με θέμα: "Μέτρα πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης του ιού COVID-19" τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου μας στον Πειραιά και στα Καλύβια Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 24 Μαρτίου 2020 και μέχρι έκδοσης νεότερης απόφασης.

Το ΔΣ του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ"

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 5ης Πρόσκλησης

Αναρτήθηκε ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Δυνητικά Ωφελουμένων της 5ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Το πλήρες κείμενο στο σύνδεσμο: ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ 2014-2020 - Προκηρύξεις.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις / αποφάσεις περί αναστολής λειτουργίας του συνόλου των εκπαιδευτικών δομών στη χώρα για τις επόμενες 14 ημέρες στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, διαβλέποντας την εύλογη και ορατή πιθανότητα συμπερίληψης σε αντίστοιχη απόφαση των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) – Ν.Π.Ι.Δ., αναμένει επίσημη και σαφή ανακοίνωση των αρμόδιων Φορέων αναφορικά με τη λειτουργία ή όχι των ΚΔΗΦ.
Στο μεταξύ, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να διακόψουμε τη λειτουργία του πρωινού και του απογευματινού προγράμματος διημέρευσης έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με την ΠΟΣΓΚΑμεΑ εν αναμονή επίσημων αποφάσεων και ανακοινώσεων.


ΠΑΡΑΤΑΣΗ

5η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο