Αιμοληψία

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, αιμοληψία και προληπτικός αιματολογικός έλεγχος στο χώρο μας από τον μικροβιολόγο κύριο Μπαϊρακτάρη Πολυχρόνη του MEDI.LAB Βούλας.
Τον ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και την ευαισθησία που επέδειξε στις ιδιαίτερες ανάγκες μας.
Η αιμοληψία γίνεται λιγότερο επώδυνη όταν πραγματοποιείται σε χώρο οικείο.

Μουσείο αυτοκινήτου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές του Ξυλουργικού Εργαστηρίου είχαν τη χαρά να επισκεφτούν μια μοναδική συλλογή αυτοκινήτων στο Μουσείο αυτοκινήτου. Είδαν από κοντά συλλεκτικά μοντέλα αυτοκινήτων και έμαθαν για το καθένα από αυτά την ιστορία του. Επιπρόσθετα η σημερινή μας επίσκεψη έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να λάβουν μέρος σε ένα άκρως εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής. Στις ιδιαίτερα όμορφες στγμές της επίσκεψής μας η εμπειρία που αποκόμισε μαθητής μας σε προσομοιωτή φόρμουλα 1!!!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Συνύπαρξη και συνεργασία. Η μόνη οδός προς την κοινωνική αποδοχή της διαφορετικότητας.
Mαζί με τους μαθητές και τις δασκάλες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, κατασκευάσαμε αποκριάτικες μάσκες προετοιμαζόμενοι για τις απόκριες.

Τα παραμύθια του Εθνικού

Στα πλαίσια της Δράσης του Εθνικού Θεάτρου "ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ", δύο υπέροχοι παραμυθάδες οι κύριοι Φίλιππος Πλακιάς και Δημήτρης Προύσαλης, μας διηγήθηκαν τραγουδιστά το παραμύθι με τίτλο "το πιο γλυκό ψωμί".
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες όλων μας για τη χαρά και τη διασκέδαση που μας προσέφεραν.

Ξιφασκία

Σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, η παραολυμπιονίκης στην Ξιφασκία, κυρία Λουφάκη Κέλλυ, μας δίδαξε το άθλημα και μας έμαθε λίγα από τα μυστικά του. Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που κέρδισε αμέσως την προσήλωση όλων μας.
Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε νίκες στην ξιφασκία και τη ζωή.


Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο