Προληπτικός Ιατρικός Έλεγχος 2019

14 Οκτωβρίου 2019 από γιατρούς της 2η ΔΥΠΕ Πειραιά και των Κέντρων Υγείας Πειραιά και Αγ. Σοφίας.

Ευχαριστούμε θερμά τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιά, τον Πρόεδρο του Οίκου Ναύτου κο Αυγουλά Ευάγγελο, τον καρδιολόγο κύριο Χονδροκούκη από το Κ.Υ. Αγ. Σοφίας, τη δερματολόγο κυρία Πατσαλίδου, τον Ειδικό Παθολόγο κύριο Λεούση και την κυρία Πασσά Συντονίστρια Προγραμμάτων Προληπτικού Ελέγχου του Κ.Υ. Πειραιά.

Εκδήλωση 21 Ιουνίου 2019

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Κέντρου Διημέρευσης στον Πειραιά του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ".
Οι εξυπηρετούμενοι του πρωινού, οι ωφελούμενοι του απογευματινού προγράμματος και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, συντονίστηκαν και συνεργάστηκαν αρμονικά με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό δρώμενο που διασκέδασε και πρόσφερε χαρά σε όλους.

Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές!!!

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον πρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κύριο Μοσχολιό, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ κύριο Λυμβαίο, τον πρώην πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμηχανικών ΕΝ κύριο Μπαλή, τον κύριο Σαρρή από το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, τον κύριο Κανατσέλη δημοσιογράφο της εφημερίδας "Η Φωνή των Πειραιωτών" και όλους όσοι ήταν παρέα μας.
Συνεχίζουμε μέχρι την 19η Ιουλίου.

Με τους φίλους μας

Σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019 περάσαμε τη μέρα μας παρέα με τους φίλους μας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Μια φιλία που κρατά χρόνια και μας γεμίζει χαρά.

Σπάσε τ' αβγά

Μία ευχάριστη πασχαλινή δραστηριότητα από το τμήμα 5 για την εκμάθηση των χρωμάτων και την εξάσκηση του οπτικοκινητικού συντονισμού!

https://ekpaideushdixwsoria.com/2019/04/15/σπασε-τα-αυγα/?fbclid=IwAR2AkdLDCVwKooJ0BY96SxxahEFQT_yjZI_JBUO7FA7RqGpmtD5TBU3x_9o

Πρόγραμμα υγιεινής

Στα πλαίσια του προγράμματος υγιεινής που εφαρμόζουμε φέτος, μάθαμε πώς να πλένουμε τα χέρια μας και πώς να φροντίζουμε τα νύχια μας. Κατανοήσαμε πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε το πρόσωπό μας και να το πλένουμε σωστά. Στο τέλος πήραμε όμορφα δώρα για να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε και στο σπίτι μας ενώ χαλαρώσαμε με μασάζ στα χέρια και στο πρόσωπο. Φυσικά τα κορίτσια έφτιαξαν τη διάθεσή τους και με ένα πρωινό μακιγιάζ! Για όλα αυτά ευχαριστούμε θερμά την αισθητικό Εμμανουέλα Αλεξανδρίδη από το Dermacare clinic που μας έδειξε τον τρόπο και μας έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές για να έχουμε καθαρά χεράκια και λαμπερή επιδερμίδα!
Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Μ. Γεωργοβρεττάκου και Σ. Κοντού.


Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο