Δωρεά της εταιρίας AVIN

Φεβρουάριος 2024

Η Εταιρία ενέργειας και πετρελαιοειδών avin συμβάλλοντας έμπρακτα στην βελτίωση της καθημερινότητας των ωφελούμενων και των εργαζόμενων του Σωματείου μας, προσέφερε στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στον Πειραιά, 1.500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης.
Σας ευχαριστούμε θερμά, εκτιμούμε ιδιαίτερα την χειρονομία σας.

Δεκέμβριος 2023 - Δωρεά από τον ΔΕΣΜΟΣ

Σήμερα είχαμε την χαρά να παραλάβουμε 2.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης προσφορά του DESMOS non profit foundation στους ενοίκους του Οικοτροφείου και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Σωματείου μας στα Καλύβια Αττικής.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους του ΔΕΣΜΟΥ, που για μία ακόμη φορά ενδιαφέρθηκαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα στις ανάγκες μας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2023

Ο Παιδότοπός μας

Ο Δήμος Πειραιά και οι υπηρεσίες του, έμπρακτα δίπλα στις ανάγκες του Σωματείου μας.
Ο Αντιδήμαρχος Δόµησης & ΓΣΠ και Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόµησης & ΓΣΠ, καθώς και της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ, κύριος Δημήτρης Αράπης, Αντιδήμαρχος Πειραιά πραγματοποίησε για λογαριασμό μας ένα όνειρο ετών, τη δημιουργία παιδότοπου εντός του προαύλιου χώρου του Κέντρου μας για τον ελεύθερο χρόνο και το δημιουργικό παιχνίδι των εξυπηρετούμενων μας.
Διοίκηση, γονείς και εργαζόμενοι τον ευχαριστούμε θερμά που αφουγκράστηκε τις επιθυμίες μας και συνέβαλε άμεσα και καθοριστικά με την ΔΩΡΕΑΝ προμήθεια και τοποθέτηση του τάπητα.
Τις ευχαριστίες μας απευθύνουμε επίσης και στο συνεργείο τοποθέτησης του τάπητα για την ευγένεια και την καθαριότητά του.

Φίλος από τα παλιά


Τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες απευθύνουμε στον πρώην Δήμαρχο Πειραιά κύριο Στέλιο Λογοθέτη, καθώς με δική του μεσολάβηση καθαρίστηκε από τα άγρια χόρτα ο εξωτερικός χώρος των δομών του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ" στα Καλύβια Αττικής. Η φιλία του κυρίου Λογοθέτη είναι μακρά,, διαρκής και έχει τις ρίζες της στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όπου ως Δήμαρχος Πειραιά, παραχώρησε το κτήριο στο οποίο στεγάζει την έδρα του το Σωματείο μας έως σήμερα.


Text Size

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο