Οκτώβριος 2021

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους και τους συνεργάτες του Σωματείου μας. Το φθινόπωρο καλά κρατεί και μας οδηγεί σε δράσεις και δραστηριότητες που μας ευχαριστούν και μας χαροποιούν.


Το μήνα Οκτώβρη τον αφιερώσαμε στην ενασχόλησή μας με την Παγκόσμια ημέρα ζώων μιλώντας για τη διακήρυξη δικαιωμάτων των ζώων, τη σπουδαιότητα να έχουμε τα ζώα στη ζωή μας, να τα φροντίζουμε και να τα αγαπάμε.
Μέσα στις καθημερινές βασικές μας ανάγκες είναι και η ενασχόλησή μας με την άθληση στο γυμναστήριο που λειτουργεί στο χώρο μας. Οι μαθητές μας απολαμβάνουν τα ωφελήματα της άθλησης, εκτονώνονται και πλάθουν νου και σώμα.
Καιρού επιτρέποντος ακόμη απολαμβάνουμε μέσω των εξωτερικών και αθλητικών προγραμμάτων τη φύση, τη θάλασσα, την όμορφη παρέα μεταξύ μας δημιουργώντας εικόνες και αναμνήσεις…



Ολοκληρώνοντας ο Οκτώβριος ήταν αφορμή για το Σωματείο μας να τιμήσουμε την εθνική μας εορτή και περήφανα να πούμε τα ποιήματά μας και να τραγουδήσουμε υμνώντας τους ήρωές μας, που πολέμησαν για την ελευθερία όλων μας.
Εδώ στο «Αργώ» αγαπάμε να «δημιουργούμε» τις μέρες μας, να ανακαλύπτουμε καθημερινά πόσα και ποια πράγματα μπορούμε να κάνουμε με τις δυνάμεις μας, να απολαμβάνουμε, να ζούμε μέσα από τη χαρά και τη δημιουργία…
Σας στέλνουμε όλη μας της αγάπη! Εις το επανιδείν…

Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο