Σεπτέμβριος 2021

Καλωσορίζουμε το μήνα Οκτώβρη ή αλλιώς «βροχάρη» με διάθεση φθινοπωρινή περιμένοντας τα «δώρα» του...
Με το πέρας του προηγούμενου μηνός δεν χάσαμε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε ποιοτικά και ουσιαστικά αξιοποιώντας δημιουργικά το χρόνο μας στα πλαίσια της καθημερινής μας παρουσίας στο σχολείο.
Γίναμε πάλι ομάδα και από κοινού ασχοληθήκαμε με την Τέχνη που τόσο αγαπάμε «αγγίζοντας» έννοιες και συναισθήματα που ξεπηδούν μέσα από την σπουδαία αυτή ενασχόληση.

Επισκεφτήκαμε τον πύργο Βασιλίσσης στο Ίλιον ερχόμενοι πιο κοντά στην ιστορία. Επιπρόσθετα λάβαμε μέρος στο πρόγραμμα «Οργάνωση Γη-Κέντρο της Γης» που  έχει σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης. Αναζητά και προτείνει τρόπους που ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα από την μεταβολή του παραδοσιακού συστήματος παραγωγής και κατανάλωσης μπορεί και πετυχαίνει μικρές νίκες στην καθημερινότητα για ένα βιώσιμο μέλλον.
Ολοκληρώνοντας, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας σχολικού Αθλητισμού πήραμε μια γεύση από αθλητικές δραστηριότητες και μοιραστήκαμε σκέψεις και ιδέες που αφορούν στην εφαρμογή αθλητικών προγραμμάτων και των ωφελημάτων που πηγάζουν από αυτά σε επίπεδο σωματικής και ψυχικής υγείας των μαθητών μας.

Σε αναμονή των προσεχών δράσεών μας η ομάδα του Σωματείου μας  σας εύχεται δημιουργικό και χαρούμενο μήνα!!!

Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»




Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο