Εκπαιδευτική επίσκεψη στη ΔΕΛΤΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου μαθητές και εκπαιδευτές είχαμε τη δυνατότητα να λάβουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες ως καταναλωτές σε θέματα  παραγωγής και συσκευασίας του γάλακτος, ενός τόσο πολύτιμου αγαθού καθημερινής  χρήσης.


Περισσότερα...

Ετήσιος ιατρικός έλεγχος

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, κλιμάκιο γιατρών του Κέντρου Υγείας Πειραιά, πραγματοποίησε τον ετήσιο προληπτικό ιατρικό έλεγχο των μαθητών του Κέντρου στον Πειραιά.
Ευχαριστούμε πολύ τη Δερματολόγο κα Πατσαλίδου, τον καρδιολόγο κο Κατσικάδη, τον γιατρό Π.Ε. κύριο Λεούση και την κυρία Πασσά υγειονομική υπάλληλο του ΚΥ Πειραιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη Διοικήτρια και τον υποδιοικητή της 2ης Υ.ΠΕ Πειραιά.

Επίσκεψη στο ΚΠΕ Δραπετσώνας

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ομάδα μαθητών του Κέντρου Διημέρευσης "Η ΑΡΓΩ", παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Νοιάζομαι για τους θησαυρούς της Γης: Μειώνω Επαναχρησιμοποιώ Ανακυκλώνω" του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δραπετσώνας.

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική παρουσίαση την κυρία Τριανταφύλλου καθώς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της επίσκεψή μας στο ΚΠΕ Δραπετσώνας.

Έναρξη λειτουργίας

Μετά από μία σύντομη αλλά αναγκαία καλοκαιρινή ανάσα, επιστρέψαμε στο "σπίτι μας".
Έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.  


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μπορείς? Μπορώ!

Τι συμβαίνει όταν ο "κακός" Λύκος συναντάει την ...Χιονάτη? Όταν η Φαντασία, συναντάει την Θέληση?
Τι συμβαίνει άραγε όταν σε έναν παράλληλο κόσμο, ένα αγόρι με την βοήθεια ενός κοριτσιού αποφασίζει να διαβεί τον δρόμο που οδηγεί στην Αγάπη?
Εκεί όλα αλλάζουν, ο "κακός" Λύκος δεν είναι τελικά τόσο κακός, απλά φοβάται και όταν φοβόμαστε δεν μπορούμε να διαβούμε τον δρόμο της Αγάπης.
Τα παιδιά όμως είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν πως το μόνο που χρειάζεται είναι "...οι 3 μαγικές λέξεις,
Θάρρος, Συνεργασία, Προσφορά και τσουπ!! ...φτάσαμε στην Αγάπη!"
Ένα έργο για μικρούς και μεγάλους, ένα έργο που μας θυμίζει ότι "το αντίθετο της Αγάπης δεν είναι το Μίσος, αλλά...ο Φόβος".

Ώρα έναρξης: 10.00πμΠερισσότερα...

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο