25η Μαρτίου.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι μαθητές μας δήλωσαν το παρόν στην εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Special Olympics Hellas

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε επίδειξη του προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων Special Ol;ympics MATP Motor Activities Training Program.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε.

Σεμινάριο

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης στον Πειραιά, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε ΔΩΡΕΑΝ από τη μη κερδοσκοπική αστική εταιρία ΚΑΡΠΑ. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους κυρίους Ιωσήφ Ντουμάνη και Χαράλαμπο Μοσχόπουλο για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας μετέδωσαν με τόσο σαφή και διασκεδαστικό τρόπο.

Για να γνωρίσετε την ΚΑΡΠΑ μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.karpa.gr/


Επίσκεψη στο Αττικό Πάρκο

Στα πλαίσια της δραστηριότητας "όταν τα ζώα συναντούν τις ... Απόκριες"

και προκειμένου να γίνει περισσότερο βιωματική, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.
Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Πάρκου για το πολύ μειωμένο εισιτήριο εισόδου. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως να μην τα είχαμε καταφέρει να το επισκεφθούμε.


Μια νέα και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα

Εκπαιδευτικοί, συνεργάτες του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", δημιούργησαν μια νέα ιστοσελίδα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο. 

Η ιστοσελίδα "Εκπαίδευση δίχως Όρια" έχει σκοπό την προώθηση δημιουργικών προτάσεων σε εκπαιδευτικούς οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε Άτομα με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες Ανεξαρτήτου Ηλικίας. Σαφέστατα θα δημοσιεύονται ιδέες-προτάσεις οι οποίες δύναται να εφαρμοστούν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με στόχο τα παιδιά να μάθουν ανακαλύπτοντας. Eνδιαφέροντα άρθρα θα αναρτώνται από ειδικούς και για γονείς.

http://ekpaideushdixwsoria.com/

Facebook : @ekpaideushdixwsoria

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο