Ιππασία

Ευχαριστούμε πολύ τον Ιππικό Όμιλο Ασπροπύργου για την υπέροχη, διασκεδαστική και θεραπευτική εμπειρία. Περισσότερα...

Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαθητές των Δομών του Σωματείου μας στον Πειραιά και στα Καλύβια Αττικής, συμμετείχαν στους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018. Η επίσκεψή μας στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Σας ευχαριστούμε για τη ζεστή φιλοξενία στους χώρους του Ομίλου και τη θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Σωματείου μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Καβάλη που μας ξενάγησε ο ίδιος στον ιστορικό χώρο του Ομίλου αφιερώνοντάς μας μέρος του πολύτιμου χρόνου του καθώς και το εντευκτήριο για το κέρασμα που μας προσέφερε.


Εκπαιδευτική επίσκεψη στη ΔΕΛΤΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου μαθητές και εκπαιδευτές είχαμε τη δυνατότητα να λάβουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες ως καταναλωτές σε θέματα  παραγωγής και συσκευασίας του γάλακτος, ενός τόσο πολύτιμου αγαθού καθημερινής  χρήσης.


Περισσότερα...

Ετήσιος ιατρικός έλεγχος

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, κλιμάκιο γιατρών του Κέντρου Υγείας Πειραιά, πραγματοποίησε τον ετήσιο προληπτικό ιατρικό έλεγχο των μαθητών του Κέντρου στον Πειραιά.
Ευχαριστούμε πολύ τη Δερματολόγο κα Πατσαλίδου, τον καρδιολόγο κο Κατσικάδη, τον γιατρό Π.Ε. κύριο Λεούση και την κυρία Πασσά υγειονομική υπάλληλο του ΚΥ Πειραιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη Διοικήτρια και τον υποδιοικητή της 2ης Υ.ΠΕ Πειραιά.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο