Κατασκευές

Προετοιμαζόμαστε για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και το μπαζάρ.

Δράσεις Δικτύωσης

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ" στα πλαίσια των δράσεων δικτύωσης για το Πρόγραμμα "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ή/και ΑΥΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ" με κωδ. ΟΠΣ 5002482, πραγματοποίησε ημέρα γνωριμίας και εξοικείωσης με την αναπηρία με την Οργάνωση Εθελοντών ETHELON.

Οι εθελοντές, νέοι και νέες, φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με τη Νοητική αναπηρία και τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, να γνωρίσουν τη δράση και τους σκοπούς του Σωματείου καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με τα χρημοτοδοτικό προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη απογευματινή Πράξη.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2017

Η συμμετοχή των παιδιών του Προγράμματος "Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό στο Δήμο Πειραιά και σε Όμορους Δήμους"

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κος Γιώργος Γαβρίλης, ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μόραλης, ο εκπρόσωπος του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κος Γιάννης Ζήκας και η μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Τα παιδιά συμμετείχαν στο θεατρικό μαζί με τα παιδιά της πρωινής λειτουργίας και με τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

  

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο