10ο Δείπνο στο Σκοτάδι

Η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και οι συντελεστές του κοινωνικοπολιτικού blog "ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ" http://meallamatia.blogspot.com διοργανώνουν ένα αξέχαστο, πρωτότυπο και βιωματικό  "Δείπνο στο σκοτάδι" το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στις 20:30 στο χώρο εστίασης "Έπαυλη", Μυστρά & Βουλγαροκτόνου 1, στο Χαϊδάρι.
 
Ελάτε μακριά από κάθε πηγή φωτός να κινητοποιήσουμε όλες μας τις αισθήσεις!
Μετά το δείπνο θα ακολουθήσει χορός και τραγούδι με ζωντανή μουσική!

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 23.00€ (Με πλήρες μενού,  κρασί και αναψυκτικά)
 
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες "Η Αργώ" (www.argonauts.gr ).
 
Απαραίτητη η αγορά πρόσκλησης πριν από την εκδήλωση. Θέσεις περιορισμένες.
 
http://meallamatia.blogspot.gr/2017/09/1.html


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Άλλη μια ανθρώπινη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του "σχολείου" μας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών
ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Γιάννης Μόραλης, ο Αντιπερειφεριάρχης Πειραιά κύριος Γιώργος Γαβρίλης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κύριος Ράπτης Σταμάτης, ο πρόεδρος του Οίκου Ναύτου κύριος Αυγουλάς Βαγγέλης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων κύριος Τσάμης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας κύριος Ζεύκης Αθανάσιος, ο εκδότης της εφημερίδας "ΦΩΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ" κύριος Κανατσέλης Γιάννης, οι αγαπητοί μας φίλοι και συμπαραστάτες για σειρά ετών κύριοι Πρίντεζης Αντώνιος, Μουρατίδης Χρήστος, Παπαγιαννάκης Δημήτρης.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον πλωτάρχη Λ.Σ. κύριο Μπάνο Νικόλαο και την μπάντα του Λ.Σ., τα παιδιά τους γονείς και τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά για την ηθική τους συμπαράσταση καθώς και το Δ/ντή του ΕΕΕΕΚ Πειραιά κύριο Καρούμπη για την παραχώρηση 150 καθισμάτων.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του ΑΡΓΩ και στους εργαζόμενους για τη συλλογική προσπάθεια και το έξοχο αποτέλεσμα.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
Συνεχίζουμε μέχρι την 21η Ιουλίου.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2016

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ". Πολλοί φίλοι μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ζήσαμε μια ζεστή και ανθρώπινη βραδιά.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από τους μαθητές του Κέντρου Διημέρευσης στον Πειραιά του Σωματείου μας.


Περισσότερα...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ. στο προαύλιο του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

Περισσότερα...

Καλοκαιρινή Γιορτή Ιούνιος 2013

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του σχολείου μας, στο Κηποθέατρο της Νίκαιας.
Εξαιρετική ήταν επίσης η παρουσία των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και των μαθητών της σχολής χορού Magic Step που προσέδωσαν επιπλέον ζωντάνια και χαρά στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε θερμά:
το Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη για τη δωρεάν παραχώρηση του Κηποθεάτρου,
τις Σχολές χορού Magic Step και το δάσκαλο, κο Σταμάτη Μαυράκη για τη διδασκαλία των χορών στους μαθητές μας
τη Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, για την προμήθεια των κοστουμιών.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο