Δωρεά της εταιρίας Barilla

Δωρεά της εταιρίας Polembros

Η Εταιρία Polembros Shipping Limited, για δεύτερη φορά τα δύο τελευταία χρόνια, εμπιστεύεται τη δημιουργικότητα των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτικών του Κέντρου Διημέρευσης ΑμεΑ του Σωματείου μας. Το ξυλουργικό Εργαστήρι μας δημιούργησε πίνακες ζωγραφικής που θα κοσμήσουν τρία νεότευκτα πλοία, Prudent Warrior, Reliable Warrior, Dilos Warrior.
Τους ευχόμαστε Καλές Θάλασσες.
Το ύψος της δωρεάς ανήλθε στο ποσό των 5.000 ευρώ.
 

Δωρεά του "ΔΕΣΜΟΣ"

Τον Ιανουάριο του 2017, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ, πρόσφερε στο Σωματείο μας, 1.600 λίτρα πετρελαίου και τρόφιμα για τις ανάγκες θέρμανσης και σίτισης των ενοίκων του Οικοτροφείου μας στα Καλύβια Αττικής.

Περισσότερα...

Δωρεά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέβας

Το Ίδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ", αναγνωρίζοντας την εκαιρετική συλλογική προσπάθεια και αγωνιστικότητα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Ευραπαϊκό Προτάθλημα του 2012, ενέκρινε δωρεά ύψους 1.250.000 ευρώ προς τιμήν των μελών της Εθνικής, με σκοπό το ποσό αυτό να διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της δωρεάς αυτής, ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέβας, υπέδειξε το Σωματείο μας ως αποδέκτη δωρεάς συνολικού ύψους 50.000 ευρώ.

Δωρεά της ΕλληνοΓαλλικής Σχολής


Σεπτέμβριος 2013, δωρεά ύψους 6.000 ευρώ, για την προμήθεια σχολικού εξοπλισμού και την επισκευή βλαβών του κτηρίου.

ΔΩΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το Ίδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ", ενέκρινε στο Σωματείο "Η ΑΡΓΩ" , δωρεά ύψους 300.000 ευρώ, για την κάλυψη των εισφορών στο ΙΚΑ.<br><br>Ίδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ" www.SNF.org

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο